Keitä me olemme?

Vesivek on tehnyt kattoremontteja jo yli 20 vuotta, aluksi Hämeen Laaturemontti -nimellä. Hämeen Laaturemontin taival alkoi vuonna 1993 Pirkanmaalta ja kattoremonttien tarjonta on laajentunut kovan kysynnän vuoksi ympäri Suomen ja nyt myös Ruotsiin. Kahden päivän nosturiavusteinen asennuskonseptimme on ainutlaatuinen, mikä mahdollistaa laadukkaan työskentelyn nopeasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Työntekijämme ovat meille tärkeitä. Yrityksemme on täysin suomalaisessa omistuksessa, sillä nojaamme toiminnassamme ennen kaikkea paikallisuuteen.

Kattoremonttien lisäksi valmistamme, asennamme ja myymme sadevesi- ja kattoturvaratkaisuja. Tuotteemme tulevat suoraan omalta tehtaalta, mikä mahdollistaa jatkuvan tuotekehityksen ja luotettavat, pitkäikäiset tuotteet. Tämä puolestaan auttaa työntekijöitämme edustamaan tuotteitamme ylpeästi ja helpottavat esimerkiksi myyntityötä.

Vesivek-konserni on 80 M€ liikevaihdollaan ja yli 500 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys.


Millaista meillä on olla hommissa?

Vesivekin työilmapiiri hakee vertaistaan: aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua, mikä ruokkii työntekijöiden nälän lisäksi heidän keskinäisiä suhteitaan.

Innokkaan ja kehitykseen kannustavan työskentelyilmapiirin ylläpitämiseen suhtaudutaan Vesivekillä tosissaan. Koulutamme työntekijöitämme ja vastaamme heidän toiveisiinsa nopeasti. Pidämme huolen, että tiedämme, mitä tekijöillemme kuuluu.

Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys kaikkien tekijöidemme muodostamalla yhteisöllisyydellä on. Kaikki tämä heijastuu suoraan asiakkaisiimme, joista jopa 97 % suosittelee meitä.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

  1. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Asenteesi ratkaisee.
  2. Kannustamme ja tuemme sinua kasvamaan ja kehittymään yhdessä yrityksen mukana.
  3. Tarjoamme sinulle yrityksen vahvan taustatuen, mielekkään työympäristön ja motivoituneet työkaverit.
  4. Meitä kiinnostaa aidosti, mitä sinulle kuuluu.
  5. Meillä on rehti ja reilu meininki. Jokainen meistä on samanarvoinen.